Was de wereld maar zoals voetbal.

Lonneke stuurde me een heel scherpe column van Kofi Annan via mail. Waartom de VN tcoh echt jaloers zou moeten zijn op het WK voetbal!> You may wonder what a Secretary-General of the United Nations is doing writing about football. But in fact, the World Cup makes us in the UN green with envy. As the pinnacle of the only truly global game, played in every country by every race and religion, it is one of the few phenomena as universal as the United Nations. You could even say it’s more universal. FIFA has 207 members; we have only 191….Het volledige artikel.

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.