Wij vertrouwen de stemcomputers niet

Waarom dan niet? Heel eenvoudig: omdat niemand weet wat ze doen en hoe ze het doen. Doe mee met de actieOf lees het hele “er was eens” verhaal, dat dit probleem in een halve minuut haarfjin uitlegd.> Er was eens een land waar de bevolking zijn leiders koos door op de verkiezingsdag in een stemhokje een vakje rood te kleuren op een groot stuk papier. Tienduizenden burgers van dit land zaten op die dag in stembureaus door het hele land en zagen er op toe dat de verkiezingen eerlijk verliepen.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in activist40 politics36

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.