Waarvan Akte, niet supervernieuwend, wel stukken beter dan "het andere".

Waarvan Akte (RSS) is vrij nieuw, maar staat nu al ergens hoog in mijn meest aangeklikte RSS feeds. De betere Geenstijl onderwerpen, maar dan wel met stijl. Niet dat halvegare onderbuikerige poep-en-pies shock-blog gedoe van volkomenkut en vooral lekker vlot geschreven, dus lekker te lezen. Hun topics variëren van ‘Dat zag ik op TV’ tot een recentie van de literaire ambities van Lange Frans. Samengevat: over “entertainment en de media”, dus niet echt een nieuw of uniek onderwerp, maar wél met goed-gevonden links en bijna altijd een grappige twist. Ik zeg: een blijvertje.

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.