Knip-en-plak-bloggen.

Ik ga er vanuit dat net als ik, mensen niet meer dan ongeveer 150 feeds in hun feedlezer hebben staan. Dat betekent dus dat je minder dan 0.001% van alle gepubliceerde artikelen voorbij zit komen. Er vanuitgaande dat dat dus waar is, is het veilig om je stukje te knippen en te plakken. Lijkt me. Dus om een artikel integraal over te nemen op een andere site. Ik ben sedert gisteren een officiële blogger van de Werkgroep Open Source Groenlinks (RSS). Ik had de eer het derde stukje te plaatsen. w00t. ;)Nu ben ik absoluut geen ambtenaar, en kan ik me behalve “veel formulieren” niets bij de ambtenarij voorstellen. Dat, in tegenstelling tot, zo is mijn indruk, veel leden van die Werkgroep Open Source van Groenlinks.

Mijn blog entries zullen dus, behalve wat overgenomen stukken uit deze blog, vooral betrekking hebben op Linux voor de server en Linux voor de desktop. En natuurlijk op Open Source CMSes, en dan natuurlijk met name vanuit het perspectief van Drupal bezien. Mar heel weinig op Open Source voor de Overheid.

Dat is namelijk mijn insteek in Open Source. Dat is de hoek van waaruit ik erna kijk. Weest gewaarschuwd :)

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.