Nieuwe revu met de beste club van 2007

Nieuwe Revu (hmm, dit ontwerp, inclusief achtergrondje komt me verdacht bekend voor, maar dat geheel terzijde) heeft een Verkiezing voor nachttempel 2007. We zijn pas net bezig met dat jaar, maar moeten al stemmen op de beste club van dit jaar. Hoe gek kun je het webtweepuntnul user generated content maken?Anywheey, Doornroosje staat er ook op. De website is ver-schrik-kelijk, (Creditcardbetalingen in frames? Zijn er mensen die dat nog aandurven? En moeten die niet heel snel met een cluebat er van langs krijgen?) en heel onhandig (waar zijn de RSS feeds met concerten, verdmm?).

Maar de concerten zijn altijd goed. De prijzen zijn heel goed te behappen, de bediening vriendelijk. De portiers zeiken niet over mijn nikes, en bovenal hebben ze een programma. geen gezeur met overtijdse feministische debatten, of andere babyboomerdingen. Gewoon. Goede muziek. Stemmen dus. Edit: na een reactie over dit ontwerp, linkje toegeoegd.

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.