Artikel 19, Ik heb het recht om te praten, dus ik zal praten.

Het kan geen kwaad af en toe eens belangrijke en essientiële zaken te herhalen. Bij dezen. > Een ieder heeft recht op vrijheid van mening en meningsuiting. Dit recht omvat de vrijheid om zonder inmenging een mening te koesteren en om door alle middelen en ongeacht grenzen inlichtingen en denkbeelden op te sporen, te ontvangen en door te geven.

Dit is nog altijd de basis van mijn werk, de reden waarom ik Open Source Software maak, de basis van mijn politieke overtuiging en steeds vaker iets waar ik echt oprecht woedend over kan worden. Vooral omdat telkens weer, door laksigheid en angst dit fundamentele recht in het gedrang komt.edit: even een linkje toegevoegd om de titel in context te plaatsen.

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.