Sista Cleo op uitnodiging van Dani Klein in Lux XL.

Gisternacht was op canvas het geweldige culturele praatprogramma Lux XL (mega flash alert). Luc Janssen onvangt een gast en wandelt met hem of haar door de studio waar ze samen op onderzoek gaan naar die gast. Gisteravond was Dani Klein zangeres van Vaja con Dios die gast. Het bijzondere aan Lux XL is dat de gast, Dani dus, weer allerlei gasten uitnodigt, filmfragmenten kiest enzovoort. Zij bepaalt het Programma.

Een van de gasten heeft mij compleet van mijn stoel (of uit bed eigenlijk) geblazen. Sista Cleo. Ik kan nergens muziek of zelfs maar een bio van haar vinden. Alleen een myspace site met drie nummers. Probeer “little sister” eens. Als ik meer weet of wat voor de podcast heb kom ik hierop terug.

Edit: myspace url toegevoegd. /schaam

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.