Geenstijl linkbait.

Zo af en toe schreefschrijf ik wat voor de werkgroep Open Source van Groen Links. Dus, toen uit de beerput van Neerlandsch Internet weer wat woordjes opborrelden, dit keer over Open Source kon dit Wilders Marketing Team het uiteraard niet laten om even naar mijn artikel op die GroenLinks blog te linken bij wijze van grap.

Mijn eerste geenstijl link. Wohoo! ofzo. Ik ben vaak trots op wat ik doe. Vaak tevreden met mijn werk, en soms ook niet. Een link van geenstijl hoort duidelijk tot het laatste. Dat ik bijgedragen heb aan het grootste statische bewijs dat er in Nederland een immens grote groep achterlijke, napratende, randdebielen rondloopt, Geenstijl dus, is een dieptepunt uit mijn bloggende carriëre. Sorrie medeinternetter, dat ik inspiratie heb geven aan deze endeldarm van het Nederlandse internet.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in groen links4 woss2 oss1

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.