Hoe je je kunstwerken vooral niet op het internet moet zetten

Lines and Colors, een blog voor grafici, heeft een geweldig artikel over hoe je artwork (niet) online te zetten. Citaat:> Even better, why bother with thumbnails or preview images when clever little dots, squares or enigmatic shapes are so much more artsy? Everybody already knows how cool your stuff is, they’ll certainly take the trouble to click through all the shapes to find an image. Plus if they come back looking for a particular image, they have the fun of discovering all over again!Zeer herkenbaar voor alle webdevelopers onder ons. Vooral diegene die met verstokte ontwerpers van doen hebben. Maar ook leuk als LART, in één van die nooit-eindigende discussies over waarom popups /skipintro’s /weirde-nav-concepten geen goed idee zijn. Smulmateriaal.

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.