Waar gaat de wereld heen?

Een bijzonder gesprekje op Twitter:> berkes» moet op een Travian account van een vriendin passen die op vakantie is. Best leuk om ineens zo hoog te staan :)bertboerland» mijn god. waar is de wereld aan het heen gaanbertboerland» vroeger op planet en dieren passen… nu op travian games…Het is inderdaad erg vreemd. Om niet op de cavia van mijn zusje te passen, of de planten van de buren water te geven. Maar om iedere twee uur even in te moeten loggen om de dorpjes in een spel bij te houden. UPDATE: er is zelfs een specifieke naam voor mensen die op andermans accounts oppassen: sitters

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in games1 travian1 toekomst1

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.