de Bierkellerputsch van Geenstijl laat zich weer van haar goede kant zien.

Hyves heeft een feature die bedoeld is om discriminerende of anderzins strafbare uitingen tegen te gaan. De “dit is niet okay” knop. GeenStijl, altijd op zoek naar kinderachtige schop-partijen, vond de mening van Kathelijne Buitenweg niet leuk en besloot haar Bierkellerputsch eropaf te sturen om hun mening even door te drukken. Want kritiek wordt bij de grote vrinden van GS niet getolereerdIn navolging van Arnoud nog even die kritiek onder ieders aandacht brengen: > Mijn kritische vragen over de marketing van de vrijpleister vallen duidelijk niet in de smaak bij de reaguurders van GeenStijl. Ze snappen niet dat de vergunningverlening voor geneesmiddelen een Europese aangelegenheid is, waar ik als europarlementariër geacht wordt controle op uit te oefenen. Maar ze storen zich vooral aan mijn opmerking dat het plakken van een pleister nog geen garantie biedt op een spannende vrijpartij, omdat voor veel vrouwen tederheid en vertrouwen een noodzakelijke voorwaarde zijn voor seks. “Vind een pleister makkelijker.” “Gaan we opeens voorwaarden stellen aan seks?” “Nu alleen nog een klaarkompleister en de vrouwtjes zijn helemaal compleet.” Ik krijg de indruk dat de heren reaguurders het maar moeilijk vinden om op eigen kracht, zonder medische hulpmiddelen, een vrouw in vervoering te brengen. Stumpers.

En ja. Als een sneu reaguurdertje zo op zijn weinig- tot niet-gebruikte pikkie getrapt wordt, dan wil hij natuurlijk, verstopt in de grijze Reaguurdersmeute, terugtrappen. Jammer alleen dat die reaguurdertjes alleen maar anoniem willen schoppen en schreeuwen; en niet gewoon kunnen praten

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in geenstijl2

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.