I call him free who is led solely by reason

Via Frontaalnaakt werd ik op een geweldig positieve site over Atheisme gewezen. Bart Klink, de auteur, doet zijn uiterste best om helder, oprecht, maar vooral positief uit te leggen waarom Atheïsme eigenlijk iets heel moois is. Dus eens een keer niet door Kruistochten, heksenjachten, de Jihad en dergelijk als argument op te voeren, maar door al het goeds te laten zien. Door meningen met onderbouwde argumenten onderuit te halen. Door drogredenen aan te voeren, waarmee hij bewijzen van het bestaan van “iets” neerhaalt.

Over “iets” gesproken:> Pas als het woordje god een bepaalde betekenis heeft gekregen, kan iets gezegd worden over het wel of niet bestaan. Als het woord geen enkele betekenis heeft, is de vraag naar het bestaan zinloos. Aldus Klink.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in geloof4 atheïsme5 positief1

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.