yay.

yay.

yay., originally uploaded by Ber Kessels.

Eindelijk vakantie. Het is ongeveer vier, of zelfs vijf jaar geleden dat ik echt lang op vakantieben gegaan. Wel eens een kleine week weg (naar een festival ofzo), maar een paar weken rust? Kan het me niet meer herinneren. Maargoed. Nu dus in Thailand, op bezoek bij pap. Ik moet vooral wennen aan niksdoen. Tot op zekere hoogte, want ik heb mijn asus EEE laptopje bij me, een stapel boeken en een grote stapel met leuke dingen[tm] om te doen: boekje schrijven, knutselen op de EEE, e-boekjes lezen op de EEE enzovoort. Voor de rest heb ik nul plannen. Misschien wat gaan zeilen als dat gaat. Of golfsurfen, als dat gaat. Ik zie wel.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.