dork gets p0wned

dork gets p0wned

dork gets p0wned, originally uploaded by Ber Kessels.

Vandaag naar een tempelcomplex geweest waar alle buddhistische tempels (replica’s ervan, vooral) handig bijeelkaar staan. Kun je ze allemaal in een middagje doen :)Ook een of andere mega buddha op een rotswand gemaakt: best indrukwekkend, maar voioral hilarisch vanwerge alle Japanse en Thaise toeristen die met hun peace-vingertjes ervoor op de foto moeten. Een van die tempels is een Chinese (Tao) tempel, helemaal volgepropt met beelden. Ook een viertal échte terracotta-leger beelden. En deze koperen kung-fu vent.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.