Paar dagen strand (en strandhuthotel)

P1070225-1

P1070225-1, originally uploaded by georg.erber.

Ik dacht dat ik niet van strand hield, maar logeren in dit geweldige piratenhotel van Independent Bo, heeft me bewezen dat dat niet waar is. Biertjes pak je gewoon uit de koelkast (achter de bar) en betaal je later. Paspoorten zijn voor mietjes (gewoon je voornaam is genoeg voor inchecken) eten kan, maar dan gewoon aanschuiven, boeken pak je uit de kast in de “ woonkamer” enzovoort. Vanuit onze kamer (linksboven op de foto) konden we gisteravond van een super zonsodergang genieten en kun je sochtends naar beneden klauteren en even je kater wegspoelen in de zee. Jammer alleen dat het vandaag regent (vandaar dat ik zit te internetten). Ik ga denk ik volgende week nog even terug ga hiernaartoe, een paar dagen rondhangen, zwemmen en biertjes drinken. Enzo.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.