te koop. leuk appartement voor starters die net willen beginnen.

Ik ben dus op zoek naar een huis. RSS, Funda, Jaap, een zelfgeprogrammeerd huizen-in-Nijmegen-zoekprogrammaatje en veel oren-en-ogen helpen me vooral hard mee. Het hoeft van mij niet persé via een makelaar.

Maar soms denk je: had gewoon even een makelaar gevraagd. Er staat niet eens een adres!Vandaag een leuke optie gehad voor een huurhuis trouwens, dus dat kopen gaat misschien nog even uitgesteld worden, maar tip voor mooie woning is nooit weg (ber apending webschuur punt com)…

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in huiskopen1

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.