wij stoppen ook met het ondersteunen van Internet Explorer 6

Al ruim een jaar bied ik niet langer ondersteuning voor Internet Explorer 6 meer, op de projecten die ik oplever. De klanten die wel deze ondersteuning willen, betalen daar gewoon extra voor. Uiteraard betekent ondersteuning niet dat klanten met een oude browser worden geweigerd. Of dat die niets te zien krijgen. Ze krijgen gewoon niet altijd een “mooie” site. Of ze moeten soms nét iets vaker door formuliertjes klikken. Uiteraard laat ik altijd alles goed degraden, zodat iedereen bij alle features kan komen: ongeacht hun browser. Vandaar dat ik met webschuur.com meteen het initiatief Wijstoppenook (met het ondersteunen van Internet Explorer).> Google stopt met het ondersteunen van Internet Explorer 6. Wij stoppen ook!Google stopt per 1 maart met het ondersteunen van Internet Explorer 6, om te beginnen met hun kantoorapplicatie Google Docs. Onder meer Youtube had al eerder aangegeven te stoppen met het ondersteunen van IE6. Internet Explorer 6 is een belemmering voor de ontwikkeling van het internet. Wij roepen alle webontwerpers, webontwikkelaars en opdrachtgevers op om te stoppen met het ondersteunen van Internet Explorer 6. Doe mee op www.wijstoppenook.nl!Doe mee met Wijstoppenook.nl! Door je aan te melden help je met het uitbannen van de verouderde Internet Explorer 6 browser. Ga naar wijstoppenook.nlHoe doe jij dat? Ondersteun je IE6 nog? Reken je daar ook extra voor? Gebruik je deze browser misschien nog?

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in ie61 internet24

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.