Mosterd na de maaltijd

Ook fijn: Nú opeens komen kranten (NRC next vandaag: prima stuk over verschillen tussen PVV en VVD) met diep inhoudelijke, politieke analyse. Dat moet toch juist tijdens de campagne: nu hebben één komma zoveel ongeïnformeerde mensen op de PVV (of juist de VVD) gestemd met allerlei “Wij van WC-eend”-adviesen en argumenten. Als ze uit de krant, TV of RTL-boulevard hadden vernomen hoe PVV en VVD inhoudelijk mijlenver van elkaar afliggen: dán had je écht een keuze gemaakt.  – Jammer “De media” is missch. nog wel het meeste debet aan het failliet van Neerlandsch Progressief en Oopen Vrijdenken.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in politiek9 media8

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.