Drupal.org Search plugin for KDE

This is a small search plugin to search Drupal from the KDE desktop.Make a textfile with (be aware of linebreaks when copy-pasting!)<pre>[Desktop Entry]Charset=utf8Hidden=falseKeys=drupalName=Drupal.orgQuery=http://drupal.org/search/node/\{@}ServiceTypes=SearchProviderType=Service</pre>Inside it.

Save it as drupal.desktop in your searchproviders folder. That folder is by default found at:<pre>~/.kde/share/services/searchproviders</pre>Now anywhere in KDE you can search Drupal.org by typing:<pre>drupal:search_term</pre>

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in programming54

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.