Nog meer koolhydraten opzoeken

Deze site is wat minder handig dan het zoekformilier van koolhydraten.com, maar zij biedt wel data van veel meer producten aan in een groot aantal lijsten met voedingswaardes. De site heeft nogal wat irritante trucjes, waardoor je vaak niet direct op de goede pagina uitkomt. Opmerking: Als je vanuit de bovenstaande link naar de thuispagina wordt verwezen, volg dan de links “Voedingsgids”.

Weet je overigens nog meer websites met handige voedingswaardes online, laat het me dan weten in het onderstaande comment formulier.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.