'Biodiesel in 2006 accijnsvrij'

Gelezen op FOK:> Milieuvriendelijke brandstoffen zoals biodiesel zullen volgend jaar zonder accijnsheffing bij tankstations te tanken zijn. Het kabinet zal in 2006 geen belasting heffen op deze zogenoemde biobrandstoffen, volgens bronnen rond het kabinet. De maatregel wordt officieel op Prinsjesdag bekendgemaakt. Staatssecretaris Van Geel (Milieu) wil hiervoor 70 miljoen euro uittrekken, om zo de milieuvriendelijkere brandstoffen te promoten.

Ge-Wel-Dig, volgens mij. Ik hoop alleen dat die 70 miljoen niet genoeg blijkt. Dat het sucess zo groot is dat de inkomsten uit andere brandstoffen gaan tegenvallen :-)

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.