Mijn kerstplannen: Void

Drukdruk. Dus gelukkig een goede reden om de hele kerst vrolijk aan me voorbij telaten gaan. God, wat heb ik daar een hekel aan, kerst. Met mijn suiker is (uit)eten ook nog irritant, dus dat maakt het alleen nog maar vervelender.

Heerlijk het vooruitzicht dat ik lekker kan werken, terwijl iedereen zich dor veel-te-grote-maaltijden en slechte films zit heen te wurmen.

Eens even uitzoeken of kerstavond hier een bioscoopavond is, ik denk het haast niet, want dan pak ik lekker een filmpje.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in diabetes blog26

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.