Drupal topsites

Je Drupal site promoten is niets anders dan het promoten van eender welke site. Dus veel met je url te koop lopen, overal je links achterlaten (nooit spammen!!) en vooral gewoon goede content aanleveren.

Toch is het ook ene goed idee om je site eens te posten in de forums van drupal.org. En ook om je aan te melden bij drupal topsites. Daar komen al met al toch redelijk veel mensen kijken. Misschien wel ene paar blijvende bezoekers.

Van topsites krijg je vervolgens een banner. Die geeft je ranking bij hun site aan. Dit is een voorbeeld van zo een banner: Drupal Top Sites

This article was published on webschuur.com. And migrated to this blog.

in

About the author: Bèr Kessels is an experienced webdeveloper with a great passion for technology and Open Source. A golden combination to implement that technology in a good and efficient way. Follow @berkes on Mastodon. Or read more about Bèr.