uitzending gemist? kans gemist!

Uit een comment> De site Uitzending Gemist/ is een goede service van de publieke omroepen, waarvan velen gebruikmaken.

Helaas is de technische uitvoering zodanig dat grote groepen gebruikers de diensten op de site niet kunnen gebruiken. Deze site is bedoeld om de publieke omroepen te laten zien dat het ook anders en beter kan, door de nadruk te leggen op gebruiksvriendelijkheid.Brilliant in zijn eenvoud. Alles is er. Maar dan overzichtelijjk. Alles is er, maar dan toegankelijk! En ik durf te wedden dat kansgemist met nog geen fractie van het budget van uitzendinggemist (het interface deel dan) is gemaakt.

Als je een weblog oid hebt vraag ik je hier naar te linken. dit geweldig initiatief verdient veel aandacht.

Je kunt deze code knippen plakken naar je site:<pre><a href=”http://www.kansgemist.nl/” title=”Geweldig alternatief voor uitzending gemist”>Deze site</a></pre>

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.