Wat voor eikels zijn jullie

SP lanceerde een tegencampagne voor die meest zotte, of gewoon beledigende campagne “wat voor eikel ben jij”. SP komt dus met wat voor eikels zijn jullie.> De SP vindt de normen- en waarden website Wat voor eikel ben jij? verspilling van belastinggeld en respectloos naar jongeren. Ook is het ongepast dat op deze overheidssite reclame wordt gemaakt voor Microsoft.Om een of andere reden, is de overheidssite onderdeel van Microsoft netwerk. Waarom loopt onze overheid gratis recalme te maken voor MS?note to myself: we moeten die fsking Dwars site eindelijk eens afmaken, kunnen wij ook met leuke tegencampagnes komen.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in activist40

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.