Café l'encienne

Vandaag een dagje in Brussel geweest. Zonnetje werkte goed mee! Maar het hoogtepunt van de middag was nog wel de koffie! Bij Hémisphères bestelde ik een Café L’Encienne. Dat bleek een Arabische koffie met specerijen. Welke kruiden precies kon ik niet thuisbrengen, maar ik proefde in elk geval kruidnagel en kaneel. Ik denk, maar weet niet zeker, dat het derde kruid gember is, want ik vond deze post (wat een sneue bedoening trouwens, die mahgrebonline site!) die dat vermoeden bevestigd. Er zat geen suiker in en ook geen likeur, trouwens!Als ik een goed recept hiervan weet te vinden, komt ie zeker online (en ga ik het uiteraard proberen!).

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in diabetes blog26

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.