Verkiezingsspotje van Groen Links

Vanuit het Dwars forum, het nieuwe verkiezingsspotje van GroenLinks. Ik vind em precies zols het GroenLinks gevoel hoort te zijn: helder en duidelijk en vooral positief! Want dat negatieve gekenker op alles en iedereen leidt alleen maar tot rare zeiken-over-alles-partijen geleid door mensen met rare kapsels.</embed>En Zet em op je eigen site, knip-plak deze code:> <embed style=”width:400px; height:326px;” id=”VideoPlayback” align=”middle” type=”application/x-shockwave-flash” src=”http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-5516356662751233703&hl=nl” quality=”best” bgcolor=”#ffffff” scale=”noScale” salign=”TL” FlashVars=”playerMode=embedded”></embed>

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in politics36

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.