Botha overleden

PW botha, de laatste leider van de Apartheid is zojuist overleden op 90 jarige leeftijd. Botha heeft veel stof doen opwaaien omdat hij weigerde voor de waarheidscommissie te verschijnen. Hij meldde niets te hebben toe te voegen aan de waarheid. Botha is, zover ik kan nagaan altijd eerlijk geweest. Heeft altijd achter zijn standpunten gestaan. Standpunten waar ik het geenszins mee eens ben. Toch hierbij mijn respect voor iemand die ondanks tegenwind van de Gehele Politiek Correcte Waarheid is blijven vasthouden aan zijn land, zich is blijven inzetten voor zijn land, Zuid Afrika.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in politics36 zuid afrika1

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.