Brights reclame systeem

MouseOver schrijft dat Bright zijn feeds volstopt met advertenties.

Nu las ik al een tijdje hun feeds niet meer, wegens tijdsgebrek. dus gelijk even gechecked. Wat een slechte ontwikkeling. Laten we hopen dat de winst die ze hiermee binnenhalen niet opweegt tegen het aantal lezers dat ze nu kwijt zijn. Dan heeft Bright zijn lesje geleerd en zullen anderen niet volgen.

Over feeds gesproken: Ik sta al een tijdje met mijn feed tussen de bloggers op planeet GroenLinks.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in drupal214 marketing11

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.