Embedded blogger bij Groenlinks

Morgenvroeg vertrek ik naar Utrecht waar ik (mits de NS meewerkt) op de campagnebus voor GroenLinks stap voor weer een dag embedded blogger spelen. Webloggen direct vanuit de campagnebus. De tag om dit te volgen is GroenLinks Embedded. Ik hoop wat duidelijkheid te krijgen over het standpunt van Groenlinks ten opzichte van Open Source en Creative Commons (of beter: vrijere licenties op Nederlandse kunst/cultuur). Uiteraard gezien in het licht van de provinciën (wat betekenen die eigenlijk voor ons IT en cultuur-beleid?) en de eerste kamer. En omdat dat allemaal wat technisch is, wilde ik ook eens proberen uit te zoeken wat de provincie nu precies doet, waar ze hun vinger in welke pap hebben dus. En waarom GroenLinks dan de beste Vinger zou zijn.

We gaan met de bus langs Nijmegen en Arnhem dus komt allen kijken, Nijmeegse vrienden ende lezers: 12.00u Kelfkensbos (bij het Falkhof).

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.