ekudos module voor Drupal

Ekudos is een Nederlandse digg-clone: een democratisch nieuwssysteem. Deze module voegt linkjes aan je artikelen toe waarmee mensen op je kunnen stemmen (als het artikel is toegevoegd), of een artikel kunnen toevoegen. Werkt enkel op Drupal 4.7, een versie voor Drupal 5 is in de maak.Download en issues op Drupal.orgAllemaal gereleased onder de GPL licentie overigens.

De module heeft twee theme functies theme_ekudos_add_link and theme_ekudos_vote_link,waarmee je de weergave van de links kan aanpassen.

Na installatie moet je op http://example.com/admin/settings/content-types, voor ieder artikeltype dat je hebt en waar je de links wilt zien, het ekodus vakje aakruisen.

Deze module vereist curl of fopen. Als je geen flauw idee hebt wat dat is, of als je geen idee hebt hoe een Drupal module te installeren, kun je het beste contact opnemen met sympal.nl (info@sympal.nl) voor een Drupal site. Wij verzorgen dan alle technische rariteiten voor je.

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.