Liedje 30.000 op last FM

Nadat ik vannacht versie 1000 in mijn revisiebeheerssyteem stopte bleek ik nog een mooi jubileumpje te kunnen vieren. Op Last FM speelde ik vanochtend het 30.000e liedje.

Op Last.

FM worden automatisch alle (nouja, niet álle, wel veel) liedjes die ik afspeel ingediend vanuit mijn speler, amarok. Amarok was een van de eerste spelers die ingbouwde Last.

FM ondersteuning hadden, toen nog audioscrobbler genaamd.> Registered: 1 Dec 2004 Tracks played: 30,024 Dat worden twee Duvels vanavond, om het te vieren. (je moet toch een reden bedenken voor een lekkere Duvel, niet?)

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.