waarmaarraar.nl de minst originele krant van Nederland

Frequente bezoekers van eKudos zal het vast niet ontgaan zijn hoe raarmaarwaar.nl haar stukjes hoereert over het Nederlandse deel van het web.

Een stukje over de motorola, die met een beamer komt, bleek volgens debee al te bestaan.

En ja hoor. Op de openingszin, wat spatiering en wat links na, heeft waarmaarraar het artikel letterlijk gejat van PCMweb. Althans als ik de publicatiedata van beide artikelen moet geloven. Of hebben ze het allebei weer overgenomen van een andere site. Of snap ik er weer niks van en zijn het gewoon allemaal dezelfde sites met een ander jasje?Stukken tekst overnemen zonder toestemming mag niet. Dat is voor steeds meer mensen misschien wat raar. maar nog altijd gewoon waar.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in copyright7 copy1 paste1

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.