Aa-Ef-Kaa

Al tijden roep ik bij tijd en wijle IRL (In Real Life) w000t of lach ik met een welgemeend hehe.

Maar sinds afgelopen donderdag weet ik zeker dat ik teveel op het internet communiceer. Ik ging even geld halen (om meer bier te kunnen drinken) en dat ging ongeveer zo:ik» hey, ik ben even Aa-Ef-Kaa. zij» Wat ben je?ik» Aa-ef-kaa, jeweetwel, even weg. zij» Wat is aa-ef-kaa dan? ik» ooh. hmm. Away From Keyboard. Sorry. Als je TLA (Three Letter Acronyms) IRL begint te gebruiken, ze daadwerkelijk uitspreekt om iets duidelijk te maken, in normale analoge communicatie, zeg maar, dan weet je dat je teveel op internet zit.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in internet24 geek2

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.