"Wie niet linkt, is inkt": Mabels edit

Uiteraard hebben alle media het over de wijziging in het Lemma van prinses Mabel. En uiteraard weten de redacteuren aldaar niet hoe ze een externe link moeten leggen (of mogen ze die niet leggen, kan natuurlijk ook). “jamaar, dan zijn de lezers weg van onze site. En wij zijn het centrum van het web, mensen willen nooit weg van onze site…”. Dus bij dezen: http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Princess_Mabel_of_Orange-Nassau&diff=34354284&oldid=33828352Aan de andere kant: een goed teken dat zelfs de koninklijke familie aan wikipedia bijdraagt!”Wie niet linkt, is inkt™, is een registered trademark van Willy.

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.