RSS feed van kamers en appartementen in en om Nijmegen

Je kent ze vast wel: die woningsites met irritante frames (zodat je niet direct een link kunt doormailen), <a href=”http://www.wfa-nijmegen.nl/?pagina=verkoop&stap=2&type=verhuur&land=nederland&ruimte=””“>rare foutmeldingen enzovoort. Van die websites waar je steeds opnieuw, je stad, prijs en voorkeuren moet invullen, alleen om te zien of er nog nieuwe kamers te vinden zijn. Als de aanbieders het niet kunnen, doe ik het zelf, dacht ik. Ik heb het huuraanbod van Nijmegen en omstreken eens in een Yahoo pipes gestopt. Nu kunt je via RSS, email of SMS op de hoogte blijven van aangeboden appartementen, kamers of andere huurwoningen. Hoef je dus niet iedere dag alle sites af te struinen, maar komt de info gewoon naar jou toe.

Heb je aanvullingen op de pipe? Rssfeeds of zoekresultaten die ik kan bijvoegen? Heb je em aangepast voor jou eigen stad? Laat het even weten in de comments, kunnen we samen een echt goede lijst met up-to-date huurwoningen maken!

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.