La jetée op Youtube

het Genie tipte me een geweldige fotoroman. La Jetée is een donker verhaal, zich afspelend, ergens in een verre toekomst. Een tijd waarin men (nog steeds?) op zoek is naar de grens en definitie van realiteit, naar oorzaak en gevolg, aan de hand van expetimentele tijdreizen. Een toekomst door een derde wereldoorlog kapot gemaakt. La Jetée vormt overigens de basis van 12 monkeys een al even claustrofobische film. De film is Engels ingeproken (Het origineel is Frans en Duits) op YouTube te zien. Leun een half uurtje achterover en laat dit indringende op je inwerken.</embed>

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.