Service Links: Nederlandse Versie

De Service Links module voor Drupal is dom opgezet. Het laat je namelijk niet toe, om zonder de originele module te hacken, eigen service-links toe te voegen. Service links zijn de bekende knopjes als “voeg toe aan je del.icio.us bookmarks” of “plaats op twitter”. In Nederland willen we bij de bekende Amerikaans/Engelse diensten, ook meestal ekudos, nujij, msn-reporter opgenomen hebben. Ik beheerde -net als ongeveer iedere Nederlanse Drupalshop- een anagepaste versie hiervan. En in het kader van “kerstvakantieklusjes” heb ik deze zojuist even in git gezet zodat ik de doorontwikkeling (en bugfixes) van de originele makkelijk kan bijhouden en op mijn fork kan toepassen. En zodat anderzijds jullie, Nederlandse Drupalgebruikers, deze module ook kunnen gaan gebruiken. Het staat tussen mijn unmaintained Drupal modules in het mapje Servicelinks. Snel downloaden kan vanaf de download-pagina. Ik zie uit naar jullie forks

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.