Mede Embedded bloggers vandaag

Ik ben niet alleen, vandaag blog ik samen met drie andere webloggers. En natuurlijk Jeroen Steenman, van linkselente.

Langs mij zit de blogger van panzerfaust.org en tegenover me, Micha Boon van michaboon.eu.

Edit @ 13:25. Patrick van linkselente keek mij zonet even boos aan, omdat ik onterecht dacht dat hij niet meeblogde. Bij dezen dus rechtgezet: Hij schrijft net als Jeroen voor Linkselente en groenlinks.nl.

Edit @ de volgende dag: Het zal dus wel Max Havelaar koffie geweest zijn: een stukje van twee regels met vier keer zoveel verbeteringen en edits… Zucht, had ik maar een vak geleerd.

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.